.::.روز دانشجو.::.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به مناسبت 16 آذر (روز دانشجو)

تاریخ: 1395/09/16 - 17:42

روز دانشجو

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به مناسبت 16 آذر (روز دانشجو(

شاید آن روز که سنگ فرش‌های دانشگاه به خون سه شهید دانشجو رنگین شد، سردمداران استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار، گمان نمی‌کردند که این روز، نقطه آغازین جنبشی خواهد بود که از قلب آن چمران‌ها، علم‌الهدی‌ها، باکری‌ها، شهریاری ها و …به پا خواهند خواست و شمایل پوشالین امپراطوری شرق و غرب را در هم خواهند شکست. مهدی شریعت رضوی، مصطفی بزرگ نیا و احمد قندچی از بیشمار دانشجویانی بودند که بر حسب وظیفه و به منظور آگاهی بخشی به مردم کشورشان علیه استکبار قیام کردند و به درجه رفیع شهادت رسیدند.

اعتراض دانشجویان در سال1332 به سفر "ریچارد نیکسون" معاون رییس جمهوری آمریکا به تهران نقطه عطف مبارزات مردمی در ایران و شروع جوانه های انقلاب اسلامی است که در نهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 شد.

امروز همگان، ایران را به عنوان کشوری مقتدر و نماد استکبارستیزی در دنیا می شناسند که با استقلال به پیشرفت های همه جانبه علمی، اقتصادی و سیاسی دست یافته است؛ پیشرفت هایی که در سایه همدلی و مجاهدت همه اقشار مردم بویژه اصحاب علم، دانشجویان، دانشمندان و جوانان این مرز و بوم حاصل شده است تا پرچم افتخار و اقتدار کشورمان بر قله های رفیع سربلندی به اهتزاز درآید.

یکی دیگر از وجوه استقلال، عدم نیازمندی کشور به بیگانگان است که از سویی منجر به جلوگیری از ظلم پذیری  و از سویی همت و تلاش بی‌وقفه دانشجویان در عرصه علم و  دانش را می‌طلبد.

امروزه بر خویش می بالیم که گفتمان علمی، گفتمان غالب دانشگاه ها است و افق های روشن علم و فناوری در بخشهای مختلف از جمله نانو تکنولوژی، سلول های بنیادی، دانش هسته ای و صنعت هوا و فضا و... به همت دانشجویان و دانشگاهیان در نوردیده شده و دانشجویان با بینش سیاسی و علمی، در همه عرصه های کشور حضور دارند و با زعامت رهبر عظیم فرزانه انقلاب و برنامه های امید آفرین دولت تدبیر و امید، پیش می رود.

دانشگاه آزاد اسلامی زنجان نیز با تربیت دانشجویان کارآفرینِ مومن، متخلق، انقلابی، معتقد به آرمان‌ها، دوستدار نظام اسلامی و دارای بصیرت دینی و سیاسی- حرکت همه جانبة خود را در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی با سرعت روزافزونتری ادامه می دهد و با بینش عمیق از شرایط حساس کنونی منطقه و درک لزوم وحدت و بصیرت در سال مزین به نام  «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل »  در سایه سار تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) ، و درایت دولت تدبیر و امید در مسیر سرعت پیشرفت کشور تمامی تلاش خود را بکار گرفته تا به آفاق شناخته نشده عرصه های علم و فناوری دست یابد.

دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 16آذر و جبهه علم و فناوری و تبریک این روز به محضر دانشجویان و دانشگاهیان اعتقاد دارد که جامعه دانشگاهی قلب تپنده و پویای کشور بوده و همچنان با بصیرت، جهاد علمی و با استفاده از تمام پتانسیل ها در سنگر دانایی حضوری فعال دارد و در راه پیشرفت کشور خواهد کوشید.