.::.نشست صمیمی ریاست دانشگاه با نمایندگان کانون ها ، انجمن های علمی و تشکل های دانشجویی.::.

به مناسبت 16 آذر

تاریخ: 1395/09/21 - 22:44

این نشست به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور اعضاء شورای مرکزی تشکل های دانشجویی ،بسیج دانشجویی و کانون های دانشجویی و انجمن های علمی دانشگاه در روز 20 آذر  ماه در محل سالن کنفرانس سهروردی با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید و در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین شامی مسوول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ازاد اسلامی واحد زنجان با بیان سخنان کوتاهی اظهار داشتند:مقام معظم رهبری در دیدارهایشان بیشترین زمان را به دانشجویان می دهند که این نشان از دغدغه ایشان به مسائل دانشجویی است. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین شامی اختلاف سلیقه را موجب پویایی و حرکت روبه رشد دانشگاه دانسته و گفتند موفقیت دانشگاه در رسیدن به اهداف پیش رو را تنها در سایه همدلی و همراهی و وفاق در کنار وجود اختلاف روشها و سلیقه ها امکان پذیر است.

سپس دکتر رجائی ریاست محترم  دانشگاه نیز ضمن استقبال از تشکیل جلسه و قبول بعضی کمبودها آمادگی خود را برای پذیرش هرگونه انتقاد و پیشنهاد در جهت رشد و اعتلای دانشگاه اعلام داشتند و بیان نمودند با تلاش پیگیر می توان در جهت بهبود وضعیت موجود و رسیدگی به در خواست ها و نیازهای تشکل ها، کانون ها و انجمن های علمی  گامهای موثری برداشته شود و قطعا تشکیل مستمر چنین جلساتی، برکات زیادی را بدنبال دارد.

سپس دانشجویان حاضر در جلسه  در فضایی دوستانه هریک از دیدگاههای علمی ،فرهنگی و سیاسی خود را در خصوص برنامه های دانشگاه بیان نمودند. در پایان جلسه دکتر رجائی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان طی سخنانی کوتاه اظهار داشتند :من از چنین جلساتی استقبال میکنم. ایشان همچنین بیان داشتند:شنیدن نظرات بسیار راه گشاست و در پاسخ به ایده های مطرح شده توسط دانشجویان گفتند :بنده هر ایده ای را که در راستای پیشبرد اهداف ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده و رئیس هیئت امنای دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین  جناب آقای هاشمی که در راستای پیشرفت ایران اسلامی باشد، حمایت میکنم .

در پایان جلسه آقای قنبری نماینده دانشگاه در امور تشکل های دانشجویی نیز ضمن تشکر از مسوولین و دانشجویان بر استمرار تشکیل چنین جلساتی با دستور کار مشخص تاکید داشتند و امیدوار شدند در آینده نزدیک جلسه بعدی تشکیل گردد.قرار بر این شد هر 3 ماه حداقل یکبار چنین جلساتی تشکیل گردد.

برای دیدن تصاویر این جلسه بر روی لینک آلبوم تصاویر کلیک نمایید.