.::.بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه ها.::.

تاریخ: 1395/09/21 - 09:02

بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه های برادران و خواهران به مناسبت 16 آذر روز دانشجو انجام شد. دکتر رجائی ضمن بازدید از خوابگاه ها امور مربوط به مشکلات خوابگاهی پیگیری و بررسی کرد.این جلسه با حضور دکتر رجائی رئیس دانشگاه، دکتر محمدی معاون اداری مالی،دکتر رهنما معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس روحانی معاون عمرانی، دکتر دالمن پور معاون دانشجویی و فرهنگی ، آقای اصلاحی مدیر حراست دانشگاه  ،دکتر موسوی مدیرروابط عمومی دانشگاه و دکتر ناصریان مدیر دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه تشکیل شد.

رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان، حین بازدید از اتاق ها عملیات انجام شده را بررسی و مشکلات موجود را یادآوری کرد و دستور دادند تا معاونین و مدیران دانشگاه مشکلات بیان شده را در دستور کار خود قرار دهند.

برای دیدن تصاویر این دیدار ها بر روی لینک آلبوم تصاویر کلیک نمایید.