.::.بیانیه نهاد های فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت یوم الله 9دی.::.

بصیرت و دشمن شناسی ملت بزرگ ایران بار دیگر تاریخ ساز شد

تاریخ: 1395/10/09 - 07:55

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، , نهادهای فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت یوم الله ۹ دی بیانیه ای صادر کرده که متن آن به شرح زیر است:

قد جائکم بصائر من ربکم فمن ابصر فلنفسه ومن عمی فعلیها

انعام آیه ۱۰۴

بیانیه نهادهای فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی استان زنجان

به مناسبت سالگرد یوم الله ۹ دی

بصیرت و دشمن شناسی ملت بزرگ ایران بار دیگر، روزی را در تقویم ملی ایران اسلامی از دیگر روزها متمایز کرد.

روزی که این ملت در آزمون بزرگ بصیرت، تمام قد در برابر فتنه ایستاد و حماسه ی ماندگار نه دی را آفرید. امت بزرگ اسلامی در فضای غبار آلود پس از انتخابات سال ۸۸، به کمک چراغ روشن رهنمودهای رهبر انقلاب، در مقابل دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی، خواص مردود و ساکتین فتنه، از حقیقت انقلاب اسلامی دفاع کرد واین روز را در تاریخ انقلاب ثبت و ضبط نمود.

ملت ایران که همواره چشم به شاخص ها دوخته، با تبعات خودجوش وسراسری در اقصی نقاط کشور ثابت کرد راه انقلاب ما صراط مستقیم است و در این مسیر آنان که همراه باشند سعادتمند و آنها که مغرض و معاند باشند محکوم به شکست و انزوا می شوند.

۹ دی ماه سال ۸۸ بزنگاهی بود برای غربال شدن، فصلی بود برای ریزش و رویش ملت عاشورایی ایران نشان داد در برابر هتک حرمت عزای حسینی وبه آتش کشیدن خیمه سید الشهدا (علیه السلام)،قادر است با حفظ اقتدار و استقلال سیاسی خویش، تمام نقشه و توهمات باطل دشمنان قسم خورده را با خشم مقدس خود به آتش بکشد.

این بیانیه، رابطه عمیق مردم با رهبر فرزانه انقلاب و اعتماد متقابل مردم و نظام و هبستگی مردم از هر طیف فکری و سیاسی، و دلبستگی به ارزشها و آرمانهای انقلاب را از اصلی ترین عوامل خنثی سازی فتنه می داند.

نهادهای فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی استان زنجان ضمن ارج نهادن به این روز افتخار آفرین،تاکید می کند همان طور که امام راحل فرمودند:”پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد” برهمگان فرضیه است در شرایط امروز که تاریخ جهان بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است،منویات ولی فقیه را نصب العین خویش قرار داده و همچون همیشه با دیدگانی بصیر قدم در راه پیشرفت میهن عزیزمان بگذارند.

والسلام علی من اتبع الهدی.