.::.استقبال پرشور داوطلبین دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان .::.

استقبال پرشور داوطلبین دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از مصاحبه های علمی این دانشگاه

تاریخ: 1396/05/08 - 20:13

استقبال پرشور داوطلبین دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان پیرو تصمیم مدیریت عالی دانشگاه، امسال برای نخستین بار مسئولیت برگزاری مصاحبه‌های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به استان‌ها واگذار شده است. در این میان برای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان بیش از 4500 نفر به عنوان متقاضی دوره دکتری معرفی شده بودند که در تاریخ های 3 الی 6 مرداد ماه سال جاری در دانشکده شهید شهریاری دانشگاه در 31 رشته دکتری در بیش از 45 گروه تخصصی با حضور اساتیدی از دانشگاه های تراز اول کشور برگزار شد. از نکات قابل توجه این دوره از مصاحبه ها استقبال بیش از 750 نفر از داوطلبین برای حضور در این دانشگاه است که این دانشگاه به نسبت سال گذشته 30 درصد افزایش تقاضا داشته است. در حین مصاحبه ها با توجه به تاکید ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر یداله رجائی کلیه امکانات رفاهی و ایاب و ذهاب داخل شهر و اسکان داوطلبین غیر بومی و خانواده های ایشان و اساتید گرانقدر فراهم شده بود. با توجه به اینکه بعضی از داوطلبان راه یافته به مرحله مصاحبه دکتری تخصصی به دلایلی از جمله هم پوشانی زمان مصاحبه با سایر دانشگاهها امکان حضور در جلسه مصاحبه را نداشته اند، فرصت مجددی به منظور شرکت در مصاحبه علمی در روزهای 14 و 15 مرداد ماه(شنبه و یک شنبه) از ساعت 8 صبح الی 13 فراهم شده است. لازم به ذکر است این تاریخ تمدید نخواهد شد.

برای مشاهده گالری تصاویر این مراسم روی لینک آلبوم کلیک نمایید