.::.بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان بمناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو.::.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان بمناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو

تاریخ: 1396/09/16 - 13:32

بسمه تعالی

16 آذر سال 1332 نمايانگر روح استكبارستيزي،‌ استقلال‌خواهي، عدالت‌طلبي و آزادي‌خواهي دانشجويان ايران در پرتو اسلام عزيز است. شايد آن روز كه سنگ فرش‌هاي دانشكده فني دانشگاه تهران به خون سه شهيد دانشجو رنگين شد، سردمداران استكبار جهاني و در رأس آن آمريكاي جنايتكار، گمان نمي‌كردند كه اين روز، نقطه آغازين جنبشي خواهد بود كه از قلب آن چمران‌ها، علم‌الهدي‌ها، باكري‌ها و ... به پا خواهند خاست و هميشه پوشالين امپراطوري شرق و غرب را در هم خواهند شكست.  شانزدهم آذر سرآغاز حرکتی نوپا در سیر استکبار ستیزی دانشجویان بود که با پیروزی انقلاب اوج گرفت و در گرماگرم حوادث پس از انقلاب به بلوغ رسید. این نسیم رحمت الهی بود که ذائقه ی عدالت خواه دانشجویان ایرانی را بیدار کرد و آن ها را بر ضد استکبار برانگیخت.

شانزدهم آذر نشان بارزی از نقش بی نظیر دانشجویان ایران اسلامی در شناخت ریشه های استعمار و مبارزه ی صادقانه با مصادیق استکبار است. مبارزه ای که تا امروز در عرصه های مختلف داخل و خارج از کشور ادامه داشته است.  تاریخ گواه است که اساس یادبود این روز، بر پایه تقویت روحیه تهاجم علیه استکبار است.

این روز نماد بیداری انسان‌هایی آگاه بر تاریکی‌های زمانه خویش و نماد همیشه در صحنه و هوشیار بودن دانشجو و دانشگاه در تمامی تحولات کشور است. طاغوت و سیاهی، ظلم و بیداد تا دل‌های روشن در میان نباشد از میان نمی‌رود. این سرود شوم قرن‌هاست که بر جهان و ملت‌ها سایه افکنده است.

آنچه که امروز بر همه واجب است حرکت به سمت یک نگاه جامع به مسائل و دوری از جزئی نگری و ازهمه بدتر سیاست زدگی است. دانشگاه های ما نیاز به آرامش و زرف نگری دارد تا در فضای عقل و منطق بتواند بالندگیِ علمی به بار آورد. بنابراین میراث داران واقعی پیشآهنگی جنبش دانشجویی در تاریخ انقلاب، امروز نیز در رفع نیازهای اساسی جامعه پیشتازند تا با ایجاد ثبات و نشاط علمی در مقابل زیاده خواهی عناصر سطحی نگر که خواستار تنش و تشنج هستند بایستند.

دانشجو مظهر بیداری و دانشگاه نماد آگاهی‌رسانی و مبدا تحولات کشور است. استقلال و آزادی و امنیت فضای دانشگاه به موازات استقلال،‌ آزادی و امنیت روانی واخلاقی جامعه است.

امروز جنبش دانشجویی به عنوان چشم بینا و ذهن دغدغه مند مردم انقلابی ایران با بهره‌گيري مستمر از آموزه‌هاي اسلام ناب محمدي (ص) كه در عصر حاضر توسط حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري (مدظله العالي) تبيين و بازگو شده است،‌ قله‌هاي رفيع علم و فناوري را توام با ارزش‌هاي اخلاقي و ديني فتح كرده و در عمل ثابت نمود كه تنها راه تحقق پيشرفت و كارآمدي جوامع مختلف،‌ حركت در مسيري است كه خداوند متعال براي انسان‌ها مشخص كرده و عمل به فرامين الهي شرط لازم و كافي جهت رشد و تعالي همه جانبه بشر امروز است.

اساتيد و دانشجويان پاك سرشت ايران اسلامي، با درك صحيح از موقعيت و نعمت بي‌نظيري كه در دست ايشان به امانت قرار گرفته و با تمسك به روح آرمانگرايي، حقيقت‌جويي و بيدارگري كه در نهاد دانشگاهيان قرار دارد؛ تمام تلاش خود را در راه جهاد علمي و عملي جهت سرافرازي روز افزون نظام مقدس جمهوري اسلامي بكار بسته و به حول و قوه الهي و با مدد از ارواح طيبه شهداء، سنگرهاي رشد و ترقي را يك به يك فتح خواهند نمود.

حركت رو به جلو جوانان و دانشگاهيان در توليد علم و دانش در كشور عزيزمان، به الگويي بي‌بديل و عنصري الهام‌بخش براي همه ملت‌هاي جهان به خصوص مسلمانان دنيا تبديل شده و از اين منظر بايستي اذعان داشت كه موج بيدارگري و عزت‌خواهي جنبش دانشجويي مسلمان،‌ مرزهاي جغرافيايي ايران را در نورديده و عرصه‌اي جديد از چالش بين آزادي‌خواهان جهان و مستكبران عالم را رقم زده است. عرصه‌اي كه به فضل پروردگار، در نهايت به برقراري همه جانبه عدالت و پيروزي صالحان خواهد انجاميد.
امروز به رغم تلاش سابقه‌دار بدخواهان براي القاي نااميدي و شكست در جامعه و دانشگاه‌ها،‌ روح نشاط و خودباوري همچون خوني تازه در رگهاي دانشگاهيان و ملت شريف ايران جريان داشته و موفقيت‌هاي پي‌درپي مردم ايران در عرصه‌هاي گوناگون علم و فناوري، خود سندي محكم و موثق بر اين مدعي است.

پيوند ناگسستني اساتيد، دانشجويان و دانشگاهيان با رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، روز به روز مستحكم‌تر شده و به عنوان عضوي جداناپذير از پيكره ملت شريف ايران، همچون گذشته مهم‌ترين وظيفه و رسالت خود را در دفاع از كيان انقلاب و تلاش براي كارآمدي نظام مقدس جمهوري اسلامي مي‌دانند و در اين رهگذر، پيروي از منويات رهبر فرزانه انقلاب و كوشش براي تحقق مطالبات ايشان را سرلوحه تمام برنامه‌هاي خود براي تحقق عزت و اقتدار ايران اسلامي قرار خواهند داد.

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ضمن تبریک سالگرد شانزده آذر، روز دانشجو، با بینش عمیق از شرایط حساس کنونی و درک لزوم وحدت و بصیرت برای مقابله با فتنه های رنگارنگ استکبار با مقام معظم رهبری تجدید پیمان می کنیم که در جهت حفظ و صیانت از اصول و آرمان های انقلاب اسلامی ایران از هیچ خدمتی فروگزار نکنیم و با الگو گرفتن از سالار شهیدان حسین بن علی (ع)در مقابل مستکبران شرق و غرب سر تعظیم فرود نیاوریم.