.::.درخشش خیره کننده تیم دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در بیستمین دوره مسابقات بتن امریکا ACI(شاخه ایران).::.

کسب مقام اول در طراحی و ساخت المان بتني کروي

تاریخ: 1396/10/14 - 16:40

کسب مقام اول در طراحی و ساخت المان بتني کروي

تقدیر ویژه ریاست محترم دانشگاه از تیم بتن دانشکده فنی و مهندسی بخاطر کسب مقاوم اول توپ بولینگ بتنی و بدست آوردن رکورد کشوری

بیستمین دوره مسابقات بتن امریکا ACI(شاخه ایران) با حضور 58تیم از دانشگاه های سراسر کشور در 4 و 5 دیماه سال جاری با محور اصلی آینده نگری بتن، نظام بازرسی تولید بتن و ارتقای کیفیت ساخت و ساز بتنی با تاکید بر پیاده سازی برنامه اقدام و عمل اقتصاد مقاومتی در خدمت توسعه پایدار ملی ایران  در محل باشگاه شماره یک شرکت نفت تهران برگزار گردید که جمعي از محققان و پژوهشگران کشورمان و دانشجويان رشته هاي مهندسي عمران و معماري آخرين دستاوردها و فناوري هاي اين رشته مهم و کليدي در شهرسازي را مورد بررسي و تبادل نظر قرار دادند.

این دوره از مسابقات بتن ACIبا حضور تیم‌های بتن از دانشگاه‌های سراسرکشور در گرایش‌های مختلف از جمله: بتن متخلخل، توپ بولینگ، سازه محافظ تخم‌مرغ، استوانه بتنی، نمونه مکعبی هدفمندو پژوهش ساخت و ساز بتنی برگزار شد که در این مسابقات تیم دانشگاه آزاد زنجان در گرایش FRC Bowling Ball  ( طراحی ساخت المان بتني کروي همگن با بررسي تاثير در مسلح کردن بتن و افزايش شکل پذيري آن) موفق به کسب مقام قهرمانی و شکست رکورد شد.

اعضای تیم دانشگاه آزاد زنجان : آقایان سید محمد رضا موسوی ، علی کاظمی و خانم ها رقیه الماسی، ساناز اسکندری، مهتاب ذبیحیان بوده و راهنمایی این تیم توسط دکتر پویا کاوندی و همکار پژوهشی طرح مهندس محمد امین همتی عهده دار بوده اند.

موسسه بتن امریکاACI يكي از معتبرترين مؤسسات علمي در جهان است كه در سال 1904 در آمريكا تاسيس گرديد. اين مؤسسه غير انتفاعي كه بیش از يكصد سال از عمر خود را سپري كرده است با هدف آموزش حرفه اي و مهندسي، تحقيقات علمي، پژوهش و توسعه استانداردهاي طراحي و اجراي سازه هاي بتني و مواد و مصالح مربوطه در سطح جهان فعاليت مي كند. با گذشت زمان موسسهACI بعلت كوششهاي علمي و آموزشي فراوان و موثر مورد توجه جوامع مهندسي عمران در كشورهاي مختلف جهان قرار گرفت و اين جوامع بر آن شدند تا شاخه اي از اين موسسه را در كشورهاي خود ايجاد نمايند و در آخر اين تلاشها به جايي رسيد كه هم اكنون موسسهACI در جهان 100 شاخه دارد.

ACI داراي 500 كميته علمي و پژوهشي است كه هر كدام از اين كميته ها به بررسي و تدوين استاندارد در زمينه يكي از موضوعات مرتبط با بتن مي پردازند .

موسسهACI همچنين هر ساله كنفرانسهاي علمي بين المللي و ميز گردهاي منطقه اي را در سطح جهان برگزار مي نمايد كه در آنها، ضمن ارائه مقالات علمي متنوع به بررسي مشكلات و مسائل شاخه هاي موسسهACI در منطقه مي پردازد.

اهداف ACI

·         رتقا و توسعه فرهنگ مقاوم سازي در برابر زلزله، انفجار و آتش سوزی در جامعه

·         ارتقاي سطح علمي و فني كارشناسان و دست اندركاران صنعت بتن

·         تشكيل كميته هاي تخصصي براي كليه رشته ها و تدوين آيين نامه ها، استانداردها و دستورالعملهاي بتن مبتني بر فعاليتهاي بتني و سازه اي