.::.جزئیات تعطیلات تابستانی مرداد ماه دانشگاه آزاد اعلام شد.::.

جزئیات تعطیلات تابستانی مرداد ماه دانشگاه آزاد اعلام شد

تاریخ: 1397/04/17 - 00:19

بر اساس ابلاغ بخشنامه ای از معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی واحدها و مراکز آموزشی، سازمان مرکزی و سازمان سما، از تاریخ 30 تیر تا 30 مرداد سال جاری از تعطیلات تابستانی بهره‌مند خواهند شد.
یه گزارش ایسکانیوز، به استناد مصوبه دویست و پنجاه و دومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی واحدها و مراکز آموزشی، سازمان مرکزی و سازمان سما، از تاریخ 30 تیر تا 30 مرداد سال جاری از تعطیلات تابستانی بهره‌مند خواهند شد.
گفتنی است واحدها و مراکز آموزشی که مجری ترم تابستانی هستند باید با هماهنگی دبیرخانه هیات امنا استانی و با حداقل نیروی انسانی، برنامه‌ریزی لازم را جهت برگزاری مناسب برنامه‌های آموزشی به عمل آوردند.
در ایام تعطیلات تابستانی  به گونه‌ای برنامه‌ریزی میگردد که در برنامه‌های آموزشی( به خصوص واحدهایی که مجری ترم تابستانی می‌باشند) هیچگونه اختلالی ایجاد نگردد، همچنین با رعایت کلیه ضوابط مربوطه امکان تشکیل جلسات دفاع از رساله پایان‌نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و حضور علاقمندان در ایان جلسات نیز فراهم میشود.
سازمان مرکزی، دبیرخانه هیات امنای استانی و واحدهای دانشگاهی در روزهای دوشنبه و سه شنبه هر هفته با حداقل کارکنان مورد نیاز به تشخیص معاونت یا مدیران کل مربوطه فعال خواهند بود.
پیش از ترک محل کار از خاموش بودن کلیه وسایل برقی به خصوص دستگاه کپی، کامپیوتر، پرینتر و ... اطمینان حاصل فرمائید.