.::.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان: 28 درصد جمعیت دانشجویی استان متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.::.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت : سال گذشته با توجه به تلاش هایی که انجام شد با رشد بیش از 53 درصد افزایش دانشجو در مقطع کارشناسی مواجه بودیم . به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ، دکتر علیرضا فیروزفر در پانزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ضمن ارائه گزارش از علمکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، گفت: پیش بینی بودجه و جذب دانشجو سال گذشته در این دانشگاه محقق شده است.

تاریخ: 1399/05/23 - 13:18

دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ، ضمن یادآوری اینکه سیر نزولی جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ، اظهار کرد : از سال 1393 فرایند جذب دانشجو در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی همانند سایر موسسات و دانشگاه ها سیر نزولی داشت که خوشبختانه در مهر سال 1398 رشد پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی بیش از 53 درصد بود و بیش از 28 درصد جمعیت دانشجویی استان متعلق دانشجو به دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان می باشد.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی برای بودجه و جذب دانشجو در سال 98 با همت جمعی محقق و جذب دانشجو به سیر صعودی تبدیل شد، گفت: تحقق آمار پیش بینی شده در جذب دانشجو در حالی اتفاق افتاد که با کاهش سهمیه پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رو به رو بودیم.

فیروزفر در ادامه ساماندهی امور آموزشی را از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در سال 98 دانست و افزود: یکسان سازی سامانه ثبت نمرات، تعریف بازه زمانی برای ثبت نمرات، برگزاری امتحانات با حضور و توسط اساتید و تجمیع دانشکده‌ها از جمله اهداف تحقق یافته دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در سال تحصیلی گذشته بود.

وی خاطر نشان کرد: کاهش گروه‌های آموزشی از 54 به 17، ساماندهی اساتید حق التدریس و تکنسین‌ها از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با تاکید بر لزوم شکل گیری آموزش مجازی به دلیل شیوع بیماری کرونا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف پیشگیری از شیوع بیماری و همچنین جلوگیری از توقف آموزش، یادآور شد: این دانشگاه با ایجاد سیستم آموزش مجازی موفق به برگزاری کلاسهای مجازی با درصد مشارکت بالای دانشجویان و اساتید شد.

علیرضا فیروزفر اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با حمایت سازمان مرکزی و پایه گذاری به موقع آموزش مجازی‌ترم تحصیلی را با موفقیت به پایان رساند.

فیروزفر به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در هفته پژوهش پرداخت و ضمن اشاره به برگزاری 378 سخنرانی هم نشست علمی توسط اساتید این دانشگاه با موضوع آخرین دستاوردهای علمی تخصصی گفت: آینده روشنی در انتظار مراکز تحقیقاتی تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان است.

وی اجرای طرح «عارضه یابی در حوزه صنعت» را از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان اعلام کرد و در این رابطه گفت: نتیجه این کار تحقیقاتی به مسئولان مربوطه و مقام عالی استان ارایه شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به شیوه جدید فعالیت «باشگاه پژوهشگران جوان» در حوز علمی و فرهنگی اشاره کرده و بیان کرد که طرح «هر استاد یک هسته فناور» در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در حال پیگیری است.

وی گفت: کلینیک روانشناسی با هدف ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره به دانشجویان با استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تاسیس شده است.

دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تجمیع موفق سایت علامه طباطبائی و امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با حداقل هزینه و زمان با هدف کاهش هزینه‌های مالی دانشگاه را از دیگر اهداف محقق شده دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در سال گذشته اعلام و تاکید کرد: با طراحی دقیق و حداقل هزینه سایت علامه طباطبایی به سایت امام خمینی (ره) انتقال یافت.

وی در ادامه به تاسیس مدرسه الگوی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تاسیس مدرسه الگو است گفت: تربیت افراد متعهد، متخصص و کارآمد با شیوه‌ و طرحی نو و متفاوت وجه تمایز مدرسه الگوی دانشگاه آزاد با سایر مدارس غیر دولتی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با یادآوری اینکه کل سایت علامه طباطبایی به مدارس الگو اختصاص داده شده است، تصریح کرد: این مدارس به صورت مهر تا مهر بدون تعطیلی با در نظر گرفتن تمام نیازهای دانش آموزان و بدون کیف اداره خواهد شد و افتتاح این مدارس به دلیل شیوع بیماری ویروس کرونا به سال تحصیلی آینده موکول شده است.

علیرضا فیروزفر راه اندازی مرکز سمای طارم، دو برابر شدن تعداد دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهنشان، تاسیس دو مرکز مطالعه و بهره برداری از پارکینگ سایت امام خمینی (ره) را از دیگر اهداف محقق شده دانشگاه آزاد اسلامی در سال 98 اعلام کرد.

فیروزفر در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه به رنگ قنوت با حضور 4 هزار و 500 دانش آموز در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، یادآور شد: فعال سازی دانشجویان، نشست با فعالان دانشجویان، جلسه با دانشجویان و برگزاری ۳۰ کرسی آزاد اندیشی را از دیگر فعالیت‌های شاخص دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر صدور مدرک موقت پایان تحصیلی از 45 روز به 3 روز رسیده است.

پانزدهمن جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به صورت حضوری و مجازی با حضور اعضای اصلی روز پنجشنبه 23 مرداد برگزار شد