.::.امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از 11 بهمن آغاز می شود.::.

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گفت : امتحانات نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از روز شنبه 11 بهمن آغاز و روز چهارشنبه 29 بهمن ماه به پایان خواهد رسید.

تاریخ: 1399/10/15 - 22:50

علی اکبر شیوخی اظهار کرد: با توجه به اینکه آغازسالتحصیلی جدید دانشگاه ها در کشور به جهت شیوع ویروس کرونا با تاخیر همراه بود طبیعی بود برگزاری کلاس ها مطابق استانداردهای آموزشی با تغییراتی همراه گردد و همین تغییرات سبب جابجایی د تغییر در زمان برگزاری امتحانات شد.

وی ادامه داد: برنامه امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ این واحد دانشگاهی از ۱۱ لغایت ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ خواهد بود که طی روزهای آینده جدول برنامه امتحانی در سامانه انتخاب واحد دانشجویان در سامانه آموزشیار ثبت خواهد شد.
وی به دانشجویان توصیه کرد: کلیه اخبار و اطلاعیه های برنامه امتحانات از رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و سایت این دانشگاه به آدرس : www.iauz.ac.ir دنبال کنند و درج هرگونه خبر و اطلاعیه در سایر گروه ها و شبکه های اجتماعی به نام این دانشگاه مورد تایید نمی باشد.