.::. همایش ها ومسابقات .::.

فراخوان مسابقه افغانستان شناسی

برگزاری اردوی مرحله استانی مسابقه افغانستان شناسی

تاریخ: 1392/11/05 - 18:24

فراخوان مسابقه افغانستان شناسی

اطلاعیه مسابقه استانی افغانستان شناسی ویژه شرکت کنندگان

فراخوان مسابقه ی افغانستان شناسی92(مرحله استانی)
قابل توجه شرکت کنندگان در مسابقه افغانستان شناسی سال 92 از
استان های تهران ، بوشهر ، سمنان ، قزوین ، گلستان ، مرکزی ، خراسان جنوبی ، کرمان و خوزستان
دانلود فراخوان مسابقه
مسابقه افغانستان شناسی که با هدف آشنا سازی نسل دوم و سوم پناهندگان افغان با وطن خویش، میان دانش آموزان راهنمایی، دبیرستان و دانشجویان پناهنده افغان در جمهوری اسلامی ایران برگزار می گردد در سال 92 نیز مانند سال گذشته در سه مرحله استانی، کشوری و نهایی اجرا می شود.
در استان های البرز، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، یزد و قم با برگزاری اردوی افغانستان شناسی برندگان استانی انتخاب گردیده اند که افراد منتخب به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
به منظور انتخاب برندگان شرکت کنندگانی که از استان های تهران، بوشهر ، سمنان ، قزوین ، گلستان ، مرکزی ، خراسان جنوبی ، کرمان و خوزستان در مسابقه ثبت نام نموده اند ، دبیرخانه مسابقه شرایط ذیل را فراهم نموده است :
*    شرکت کنندگان دبیرستانی و دانشجویان:
لازم است دانش آموزان مقطع دبیرستان و دانشجویان یکی از موارد زیر را به آدرس دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند :
1.      5 خاطره  از دوران آوارگی، 5خاطره از بحران های پناهندگی، 5  خاطره از دستاوردهای پناهندگی
(شرکت کنندگان می توانند با شنیدن خاطرات اطرافیان خود ، زیباترین آن ها را برای دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند)
2.      طرح من برای سازندگی وطن محبوبم
طرح شما برای کمک به بازسازی و آبادانی افغانستان چیست؟ (طرح هایی نظیر بهداشت،آبادانی،عمران،آموزش فرهنگی و ادبی...)
3.     من برای وطنم چه کردم؟
یک فیلم کوتاه 5 تا 15 دقیقه ای ساخته و برای ما ارسال نمایید.
* می توانید این فیلم را با کمترین امکانات موجود ، در خانه و محل سکونت خود و با استفاده از تلفن همراهتان ضبط و ارسال نمایید.
4.      نشان برتر
در صورتی که تا به حال موفق به کسب رتبه در زمینه های ورزشی ، علمی، فرهنگی و ... گشته اید ، از مدال ها و تقدیرنامه های خود عکس گرفته و به آدرس دبیرخانه مسابقه ارسال نمایید.
5.     ارئه طرح تندیس مسابقه ی افغانستان شناسی سال 92
طرح پیشنهادی خود را برای تندیس مسابقه افغانستان شناسی سال 92 ارسال نمایید
v   تندیس مسابقه می بایست نشان دهنده اهداف و نام مسابقه باشد
v   برای بهترین تندیس جایزه مجزایی در نظر گرفته خواهد شد

*    شرکت کنندگان مقطع راهنمایی:
تهیه و تنظیم ‹‹ کتابچه سرزمین من ›› با مشخصات زیر :
- در روزنامه ها، مجلات، کتاب ها ، بروشورها و ... به دنبال مطالبی در خصوص آثار باستانی،تاریخ و جغرافیا، مناطق دیدنی، آداب و رسوم(پوشاک،خوراک،جشن ها و اعیاد مذهبی) و زیبایی های افغانستان بگردید و مطالب را به یک دفترچه 40 برگ بچسبانید .
می توانید در بخشی از ‹‹کتابچه سرزمین من ›› نمونه ای از ضرب المثل ها و بیت هایی از اشعار شاعران بلند آوازه افغانستان را بنویسید.
معیار ارزش گذاری این کتابچه شامل:
- پاکیزگی
- به کار بردن سلیقه و رنگ بندی و زیبایی مجموعه
- جذابیت محتوا
- لازم به ذکر است در صورتی که مطلبی در فضای مجازی(اینترنت) توجه تان را جلب کرد حتما ذکر نام سایت یا وبلاگی که مورد بهره برداری قرار گرفته ، درج گردد.
آدرس دبیرخانه مسابقه: تهران- خیابان ولیعصر- بالاتر از میدان ونک- تقاطع میرداماد- جنب شیرخوارگاه آمنه- اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور
پست الکترونیک: prbafia@moi.ir
آخرین مهلت ارسال آثار : 30/10/92
در صورت بروز هرگونه سئوال ، می توانید به سامانه پیامکی 30001994 پرسش های خود را پیامک کرده و از همین طریق پاسخ خود را دریافت نمایید.