.::. همایش ها ومسابقات .::.

اولین مسابقه و جشنواره فناوری نانو

برگزاری اولين جشنواره و مسابقه فناوري نانو در دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ: 1393/02/30 - 13:40

اولین مسابقه و جشنواره فناوری نانو

به گزارش روابط عمومي واحد علوم دارويي بعنوان واحد مجری اولين دوره مسابقات سراسري و جشنواره فناوري نانو در دانشگاه آزاد اسلامی، این برنامه در تاريخهاي 28 و 29 خردادماه سال جاري با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود .

هدف ازجشنواره شناسایی قابلیت های واحد هاي دانشگاهی ، حمایت از توسعه علم فناوری و تجاری سازی محصولات نانوو هدایت و تشویق واحد های دانشگاهی به سمت فناوری نانو است  .هدف از برگزاری مسابقه نیز شناسایی افراد حقیقی و حقوقی توانمند و فعال در حوزه فناوری نانو در سطح دانشگاه آزاد اسلامی است که نسبت به معرفی برترین های مقالات ،پایان نامه ها،کتب،طرح های پژوهشی، اختراعات ملی و بین المللی، محصولات فناورانه مراکز رشد ، شرکت های دانش بنیان و آزمایشگاه ها ،مجلات  و نرم افزار و مولتی مدیا پس از رای کمیته علمی مسابقه اقدام و به ایشان جوایز ارزنده ای اهدا خواهد گردید.از کلیه ی واحد های فعال در زمینه فناوری نانو دعوت میشود فهرست آثار منتخب خود را حداکثر تا تاریخ 31/2/93 به دبیرخانه جشنواره به ایمیل  nanoiau@iaups.ac.irارسال نموده و یا به شماره021- 22600099 فکس نمایند .

ارسال فایل الکترونیکی هریک از آثار تا پایان وقت اداری 7/3/92 از طریق سایت www.nanofestival.ir  و یا ایمیلnanoiau@iaups.ac.ir  جهت داوری الزامی است لذا نسبت به داوری آثاری که از طرف واحد ها بطور رسمی معرفی نشده باشند و فایل الکترونیکی انها به دبیرخانه  ارسال نشده باشد ترتیب اثرداده نخواهند شد .ضمنا هریک از واحد های فعال دانشگاهی در حوزه فناوری نانو می توانند آثار و دستاوردهای خودرا در این زمینه در غرفه های مربوطه به نمایش بگذارند.  جهت اخذ اطلاعات تکمیلی درخصوص نحوه اخذ غرفه و شرکت در مسابقه با دبیرخانه جشنواره تماس حاصل فرمایید ویا  به وب سایت  جشنواره مراجعه نماييد.