.::. شورای زنان فرهیخته زنجان .::.

اعطای احکام 4 نفر از روسای شوراهای استانی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی

احکام چهار نفر از روسای شوراهای استانی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز توسط دکتر فاطمه طباطبایی رییس شورای زنان فرهیخته اعطا شد.

تاریخ: 1394/01/18 - 15:21

اعطای احکام 4 نفر از روسای شوراهای استانی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی

با حضور دکتر طباطبایی اعطای احکام 4 نفر از روسای شوراهای استانی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت

در این جلسه دکتر فاطمه طباطبایی، رییس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ضرورت تشکیل شورای زنان فرهیخته در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: هدف از تشکیل این شورا، شناسایی بانوان فرهیخته­ای است که در درون مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می­کنند، سعی ما بر اینست که فرصت فعالیت در سطوح مختلف مدیریتی را برای بانوان توانمند فراهم سازیم.

وی افزود: ارتقای سطح مدیریتی، علمی و فرهنگی بانوان در دانشگاه و بازگرداندن اعتماد به نفس به آنها از دیگر اهداف این شورا به شمار میرود.

رییس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه خواستار حمایت معاونان فرهنگی و نمایندگان تام­الاختیار از مصوبات شورای زنان فرهیخته در استانهای مختلف شد.

بر اساس این گزارش در این نشست احکام دکتر وحدت به عنوان رییس شورای استانی زنان فرهیخته استان آذربایجان غربی، دکتر موسوی رییس شورای استانی زنان فرهیخته کرمانشاه، دکتر سلیمانی به عنوان رییس شورای استانی اردبیل و دکتر نایب زاده به عنوان رییس شورای استانی زنان فرهیخته یزد توسط دکتر طباطبایی اعطا شد.

شایان ذکر است فعالیت این چهار شورا به زودی طبق آیین­نامه شورای استانی فرهیخته آغاز خواهد شد.

معرفی زنان فرهیخته و توانمند واحدها و مراکز استانی به شورای راهبردی زنان فرهیخته برای حضور در عرصه های علمی، مدیریتی و اجرایی، برنامه ریزی برای برگزاری همایش­ها، نشست­ها و کرسی­های نظریه­پردازی و آزاداندیشی در حوزه زنان در محدوده استانی و نظارت بر حسن انجام آنها، اجرای سیاست ها و برنامه های کلان شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در استان­ها، بررسی فرصت­ها و چالش­های پیش روی زنان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان و ارائه طرح ها و پیشنهادات کارآمد بر اساس شرایط بومی هر استان به شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه از جمله وظایف شورای استانی زنان فرهیخته دانشگاه ازاد اسلامی به شمار می­رود.