.::. معاونت فرهنگی .::.

حضور پررنگ نشریات دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره تیتر 9

تاریخ: 1394/05/17 - 13:12

حضور پررنگ نشریات دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره تیتر 9

دکتر طه هاشمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخش‌نامه‌‌ای از واحدهای روسای دانشگاه خواست در نهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور با عنوان «تیتر9» حضور پررنگ داشته باشند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن کامل این بخشنامه که خطاب به رؤسای واحدهای مراکز استان (دبیران هیأت های امنای استان‌ها) و روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده، به شرح زیر است:

بنابر هماهنگی به عمل آمده با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه آزاد اسلامی، نهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور با عنوان تیتر 9 (titr9) به میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آبان ماه سال جاری برگزار می شود.

با توجه به اخذ امتیاز میزبانی دهمین دوره این جشنواره توسط دانشگاه آزاد اسلامی و لزوم کسب تجربه توسط نشریات دانشجویی، مناسب است مراکز استان های دانشگاه، واحدها و مراکز دانشگاهی با اطلاع رسانی به موقع و مناسب به مسئولان و فعالان نشریات دانشجویی و انجام اقدامات زیر شرایط حضور پر رنگ و موثر تمامی نشریات فعال و دارای مجوز دانشگاه را فراهم آورند.

1-مراجعه به سایت جشنواره به نشانی www.titr9.ir و آگاهی از شرایط حضور و معرفی سایت به فعالان و مدیران اجرایی نشریات.

2- اطلاع رسانی مناسب از طریق انتشار فراخوان جشنواره در سایت واحدهای دانشگاهی و تماس با مدیران اجرایی نشریات.

3- تشکیل کمیته های ارزیابی با حضور صاحبنظران و اعضای هیات علمی به منظور ارائه مشاوره به نشریات برای تعیین حضور موثر ایشان در بخش های سه گانه جشنواره با تکیه بر برآورد بیشترین امکان موفقیت و کسب رتبه.

4- پیگیری و تاکید بر حضور برگزیدگان جشنواره های میان استانی در تمامی بخش های جشنواره.

5- معرفی مستقیم نشریات ثبت نام شده به دبیرخانه جشنواره و ارسال رونوشت به انضمام ضمائم کامل به اداره کل فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی برای پیگیری های بعدی.

با توجه به مهلت تعیین شده برای ثبت نام و ارسال آثار(پایان شهریور ماه 94)، مسئولیت اطلاع رسانی مناسب و اجرای دقیق این بخشنامه ابتدا برعهده مراکز استان و سپس واحدها و مراکز دانشگاهی خواهد بود.