.::. دانشکده پرستاری و مامایی .::.

فرم لباس و مقررات کارآموزی بیمارستان

تاریخ: 1397/06/11 - 10:41

فرم لباس  و مقررات کارآموزی بیمارستان

·         یک روز غیبت موجه(بیماری شدید یا فوت اقوام درجه یک یا...) با ارائه مستندات می­ بایست یک برابر و یک روز غیبت غیرموجه

می­ بایست دوبرابر جبران شود. غیبت غیرموجه بیش از یک روز (به ازای هریک واحد کارآموزی) منجر به حذف واحد می­ گردد.

سمت

خانم ها

آقایان

دانشجویان مامایی

روپوش سفید

شلوار بارنگ متعارف( مشکی/ سرمه ای/ قهوه ای)

مقنعه با رنگ متعارف

دانشجویان پرستاری

شلوار سورمه ای

مقنعه سورمه ای

کفش مشکی /سورمه ای/ سفید

شلوار سورمه ای

کفش مشکی / سورمه ای

دانشجویان اتاق عمل و بیهوشی

دانشجویان بخشهای ویژه(ICU-NICU)

روپوش آبی یا سبز

شلوار آبی یا سبز

مقنعه آبی یا سبز

پیراهن آبی یا سبز

شلوار آبی یا سبز

اتیکت شناسایی

آیین نامه اجرایی پوشش و اخلاق حرفه ای دانشجویان در محیط های آموزشی:

نظر به اینکه دانشگاههای کشور مراکز تحصیل علم و دانش و معرفت بوده و متضمن آینده کشور می باشند. حفظ سلامت اخلاقی و اجتماعی و رعایت شئونات در این مکان مقدس بسیار ضروری است. برهمگان عیان است که نحوه پوشش و ظاهر دانشجویان منعکس کننده شأن و مرتبه ، منزلت دانشجویی می باشد و رعایت موازین و ضوابط عرفی ، شرعی و اجتماعی ، موجب ایجاد تصویر مثبت از اخلاق حرفه ای می گردد.

ظاهر و نحوه پوشش آقايان

1- پيراهن و شلوار ساده، متعارف و غير چسبان باشد.
2- پوشيدن جوراب به جهت حفظ بهداشت و اصول اخلاقی در محيط دانشگاهی ضروری است.
3- باز بودن دکمه پيراهن، استفاده از تي شرت های حاوی تصاویر و ياکلمات نامناسب و ناهمخوان با عرف جامعه و لباس هاي ورزشي در محيط ها و فضاهای آموزشی ممنوع است.
4-  لباس و کفش بايد راحت، تميز و مرتب و در حد متعارف باشد و نبايد دارای رنگهای تند و زننده نامتعارف باشد. استفاده از دمپایی در محیط درمانی ممنوع است.
5- استفاده و در معرض ديد قرار دادن هر گونه انگشتر طلا، دستبند، گردن بند و...(به جز حلقه ازدواج) درمحيط دانشگاهی جهت دانشجويان آقا ممنوع مي باشد.

6- هرگونه آرایش ( مو و ناخن ) ممنوع می باشد.

ظاهر و نحوه پوشش خانم ها

1-تمامی موهای سر بايد با مقنعه پوشيده شود بطوری که نواحی گردن و ناحيه يقه لباس نيز کاملاً پوشيده گردد.
2-مانتو بايد بلند (در حد زانو) وگشاد و غير چسبان باشد و دارای چاک در حد زانو به طوری که لباس زير آن قابل رؤيت نباشد.
3- شلوار بلند متعارف و ساده و غير چسبان باشد.
4- پوشيدن جوراب ساده که تمامی پا و ساق پا را بپوشاند در محيط دانشگاهی ضروری است.
5-کفش بايد مناسب باشد که هنگام راه رفتن صدای آزار دهنده نداشته باشد. استفاده از دمپایی در محیط درمانی ممنوع میباشد.
6- لباس و کفش نبايد دارای رنگهای تند، زننده و نامتعارف باشد.
7- استفاده و در معرض ديد قرار دادن هر گونه انگشتر طلا، دستبند، گردن بند، گوشواره و...(به جز حلقه ازدواج) جهت دانشجويان خانم ممنوع مي باشد.
8- استفاده از پوتین در صورتی که برروی شلوار پوشیده شود ،صندل با پاشنه بیش از 5 سانتی متر وکفش هایی که در مهمانی ها ومجالس استفاده می شود، ممنوع  می باشد.

9- هرگونه آرایش ( صورت ، مو و ناخن ) ممنوع می باشد.