.::. حوزه معاونت امور آموزشی .::.

آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال اول ۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ: 1395/05/26 - 12:34

آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون نیمسال اول ۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی

کلیه متقاضیان ثبت نام در رشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت ۱۶ روز دوشنبه ۲۵ مرداد ماه  با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی­­ www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۱ رشته / محل اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول ۹۶-۹۵ می باشد.»

داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، چراکه امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.