.::. حوزه معاونت امور آموزشی .::.

اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه‌شنبه 27 مهر

تاریخ: 1395/07/24 - 18:09

اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه‌شنبه  27 مهر

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی سال ۹۵ این دانشگاه در روز سه‌شنبه ۲۷ مهر خبر داد.

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی سال ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه ۲۷ مهر از طریق سایت www.azmoon.com   اعلام می‌شود.»

او گفت: «نتایج قبولی اعلام شده در تکمیل ظرفیت به منزله یک پذیرش جدید است و به معنای از بین رفتن قبولی قبلی نیست، بلکه داوطلب پذیرفته شده مختار است بین این پذیرش و پذیرش اصلی خود هرکدام را که ترجیح داد، انتخاب و در واحد مورد نظر خود ثبت‌نام کند.»

دکتر حسین‌زاده لطفی درباره اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری ۹۵ نیز گفت: «نتایج این دسته از داوطلبان تا پایان این هفته اعلام می‌شود.»

به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نتایج نهایی آزمون دکترای تخصصی واحدهای بین‌الملل و برون‌مرزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز عصر سه‌شنبه ۲۷ مهر از طریق سامانه www.azmoon.net  اعلام می‌شود.