.::. دانشکده فنی ومهندسی .::.

برگزاری کارگاه آموزشی و سخنرانی علمی - تخصصی با عنوان آشنایی با تکنولوژی های نوین و تجهیزات جدید نقشه برداری و فتوگرامتری پهپاد مبنا

تاریخ: 1396/06/30 - 23:34

کارگاه آموزشی و سخنرانی علمی - تخصصی با عنوان آشنایی با تکنولوژی های نوین و تجهیزات جدید نقشه برداری و فتوگرامتری پهپاد مبنا در تاریخ 28 شهریور ماه 1396 به مدت 5 ساعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان (سایت اعتمادیه) برگزار شد. در این دوره که به همت گروه مهندسی نقشه برداری دانشگاه آزاد زنجان و با حضور کارشناسان و مدیر عامل شرکت نماپرداز رایانه برگزار گردید، برخی از اساتید و اعضای هیآت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان،  دانشگاه سراسری زنجان، مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان و دانشگاه روزبه به همراه دانشجویان شرکت داشتند.  شرکت نما پرداز رایانه به عنوان نماینده رسمی کمپانی های SenseFly , Riegle, Vexcel, GeoSLAM و Terra Solidدر ایران ، معرفی تئوری و عملی تجهیزات جدید و بروز در این حوزه را ارائه نمود.