.::. معاونت پژوهشی .::.

اعلام فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست

سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست با هدف شناسایی استعدادهای زیست محیطی که در زمینه های مختلفی چون اطلاع رسانی، پژوهش، اکتشافات و اختراعات زیست محیطی و فعالیتهای اجتماعی انجام می شود و واجدین شرایط با مراجعه به پورتال سازمان حفاظت محیط زیست می توانند نسبت به تکمیل و ارسال مستندات اقدام کنند.

تاریخ: 1396/10/12 - 14:18

اعلام فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، هاله سهراب زاده سرپرست دفتر پژوهش و توسعه فناوری سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بروز بحران‌هاي محيط‌زيستي در سال هاي اخير انسان را بر آن داشته تا با تكيه بر علم، فناوري، ظرفيت جوامع بومي و مشاركت مردمي در راستاي كاهش و رفع مسايل به‌وجود آمده گام بردارد،گفت: از اين رو انجام هر گونه اقدامي كه سبب افزايش آگاهي و ايجاد انگيزه براي حفظ محيط‌زيست شود بسيار مهم و موثر خواهد بود.

وی افزود : در همين راستا و به سبب افزايش مشاركت همگاني در حفاظت از محيط‌زيست اين سازمان از سال 1379 اقدام به برگزاري جايزه ملي محيط زيست كرده و با استناد به ماده 46 آيين‌نامه اجرايي قانون حفاظت و بهسازي محيط‌زيست و مصوبه مورخ 23/10/1377 شورايعالي حفاظت محيط‌زيست از فعاليت‌هاي ارزنده افراد حقيقي و حقوقي حافظ محيط‌زيست قدرداني مي‌كند.

سهراب زاده تصریح کرد:ابداعات،اختراعات و طرح‌هاي بارز برای جلوگيري از آلودگي يا تخريب محيط‌زيست،خلاقيت‌ها و ابتكارات بارزي كه موجب كاهش موثر هزينه‌هاي جلوگيري از آلودگي و تخريب محيط‌زيست شده،ارايه طرح‌ها و پروژه‌هاي كاربردي و قابل اجرا كه موجب نجات گونه‌هاي كمياب و در معرض خطر انقراض گياهان و جانوران و يا احياي يك زيستگاه ارزشمند درحال تخريب شده از جمله محور های مصوب سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست است.

همچنین مطالعات و تحقيقات علمي ارزشمند و موثر در زمينه پيشگيري از آلودگي و تخريب محيط‌زيست ،اعطاء كمك‌هاي قابل توجه و ايجاد امكانات موثر مادي و معنوي براي حفظ محيط‌زيست،ارايه خدمات ارزنده و فعاليت‌هاي برجسته و نتيجه بخش در مورد ارتقاء سطح دانش و بينش زيست‌محيطي جامعه ، فداكاري و از خودگذشتگي و تلاش بيش از حد انتظار به منظور جلوگيري از وقوع حوادث ناشي از بروز بحران‌هاي زيست محيطي و ممانعت از به خطر افتادن سلامت مردم در اين مواقع، يا جلوگيري از نابودي و تخريب اكوسيستم‌هاي ويژه و منابع طبيعي ارزشمند و گونه‌هاي جانوري و گياهي در معرض خطر قريب الوقوع از دیگر محورهای مصوب دریافت جایزه ملی محیط زیست است.

سهراب زاده یاد آور شد: متقاضيان مي‌بايست مدارك لازم را حداكثر تا تاريخ 20/11/1396 به دبيرخانه علمي جايزه ملي محيط‌زيست ارسال کنند.

متقاضیان آثار خود را  به آدرس دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط زیست:بزرگراه شهيد حكيم، بين شيخ فضل ا... نوري و يادگار امام، پارك طبيعت پرديسان، سازمان حفاظت محيط‌زيست، معاونت آموزش و پژوهش، دفتر پژوهش و توسعه فناوري‌هاي محيطزيست، دبيرخانه علمي جايزه ملي محيط‌زيست، تلفن: 88233370 -- دورنگار 88233371  ارسال کنند.

جهت دریافت فایل فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست اینجا کلیک کنید