.::. دانشکده علوم، مهندسی و کشاورزی .::.

برگزاری مسابقات دانشجویی و دانش‌آموزی «نجات تخم مرغ » با حضور ۴۲ تیم

به همت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد زنجان برگزار شد

تاریخ: 1397/12/14 - 14:09

برگزاری مسابقات دانشجویی و دانش‌آموزی «نجات تخم مرغ » با حضور ۴۲ تیم

مسابقات دانشجویی و دانش‌آموزی «نجات تخم مرغ » با حضور 42  تیم در محل سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد. این مسابقات به همت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زنجان و گروه های مهندسی عمران و مکانیک دانشگاه برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها تیم‌های azu۱ دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، تیم آموزشکده فنی و حرفه‌ای سمای زنجان و تیم دانش‌آموزی دخترانه روغنی زنجانی دو رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

از زحمات و تلاش های ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر فیروزفر، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی، جناب آقای دکتر ساشور پور، اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه جناب آقای دکتر علی الهی، جناب آقای دکتر انیران؛ جناب آقای دکتر حسنلو، جناب آقای دکتر انصاری، جناب آقای دکتر پروینی ثانی، جناب آقای دکتر مهرآبادی، جناب آقای دکتر نکوفر، جناب آقای دکتر کاوندی و همکاران محترم دانشکده فنی و مهندسی و دانشگاه و تمامی دانشجویان حاضر در این مسابقات که زمینه برگزاری هرچه با شکوه تر این برنامه را فراهم نمودند، تشکر می گردد.