.::. معاونت پژوهشی .::.

در اختتامیه اولین دوره هم‌نشست‌های گروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد مطرح شد؛

تاریخ: 1398/09/30 - 21:38

اختتامیه اولین دوره هم نشست های گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان

اختتامیه اولین دوره گروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با سخنرانی جناب آقای دکتر بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس شبکه‌ کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با حضور گسترده اساتید مراکز و واحدهای استان روز پنجشنبه 28 آذر ماه و برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر صلوتی از واحد زنجان، جناب آقای دکتر پویا منش از واحد ابهر و خانم آرنیکا منصور از مدارس سما استان، آقای دکتر مجتبی زاده دانشجوی مقطع دکتری واحد به ارائه موضوعات پژوهشی و یافته‌های خود پرداختند.

راه توسعه دانشگاه از پژوهش می‌گذرد

آقای علیرضا فیروزفر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان در اختتامیه اولین دوره هم نشستهای گروه های آموزشی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه از ۳۷ مرکز عالی استان ۸ مرکز و واحد و واحد آموزشکده سما متعلق به دانشگاه آزاد است، گفت: از مجموع ۱۵۵۸ عضو هیئت علمی تمام وقت استان بالغ بر ۴۴۲ استاد عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد هستند و اگر مقایسه‌ای بین تعداد آموزشگاه‎ها و هیئت علمی داشته باشیم؛ خواهیم دید که به لحاظ تعداد اعضای علمی غنی‌ترین موسسه آموزشی سطح کشور هستیم

جهت مشاهده عکسهای بیشتر کلیک کنید