.::. معاونت پژوهشی .::.

رونمایی کتاب مبانی بیوشیمی فیزیک جناب آقای دکتر صلوتی

در اولین نشست از سری نشست‌های رونمایی کتاب که با همکاری روزنامه مردم نو، موسس پژوهش‌های رسانه‌ای شمالغرب و دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می‌شود از کتاب مبانی بیوشیمی فیزیک توسط جناب آقای دکتر صلوتی رونمایی شد.

تاریخ: 1398/09/30 - 00:08

رونمایی کتاب مبانی بیوشیمی فیزیک جناب آقای دکتر صلوتی

در نخستین برنامه از سری نشست‌های مشترک رونمایی کتاب و در رونمایی از کتاب «مبانی بیوشیمی فیزیک» عنوان شد؛

مبهم‌بودن آیندۀ شغلی دلیل بی‌علاقگی دانشجویان است

مردم‌نو؛ در اولین نشست از سری نشست‌های رونمایی کتاب که با همکاری روزنامۀ مردم‌نو، مؤسسۀ پژوهش‌های رسانه‌ای شمالغرب و دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می‌شود، از کتاب «مبانی بیوشیمی فیزیک» نوشتۀ دکتر سلوتی رونمایی شد.

مردم‌نو؛ در اولین نشست از سری نشست‌های رونمایی کتاب که با همکاری روزنامۀ مردم‌نو، مؤسسۀ پژوهش‌های رسانه‌ای شمالغرب و دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می‌شود، از کتاب «مبانی بیوشیمی فیزیک» نوشتۀ دکتر سلوتی رونمایی شد.

«مبانی بیوشیمی فیزیک» کتابی است برای تدریس و یادگیری دانشجویان رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، ژنتیک، میکروبیولوژی و فیزیولوژی جانوری که انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی آن را در ۲۵۵ صفحه منتشر کرده‌است. ۳ محقق با استفاده از تجربیات خود این کتاب را به‌عنوان منبع درسی دانشجویان کارشناسی زیست‌شناسی به‌رشتۀ تحریر درآورده‌اند؛ پرفسور مجتبی صلوتی، عضو هیئت علمی دانش آزاد اسلامی واحد زنجان، دانش‌آموختۀ رشته فیزیک پزشکی از دانشگاه تربیت مدرس است که دارای بیش از ۸۰ مقاله پژوهشی در مجلات معتبر بین‌المللی است. وی همچنین مؤلف ۳ کتاب است که توسط انتشارات بین‌المللی Intech و Springer منتشر شده و در پیشخوان کتاب‌فروشی‌های جهان عرضه شده‌است. دکتر رحیم امینی‌راستابی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و دانش‌آموختۀ رشته بیوشیمی از دانشگاه تهران است. دکتر زهرا حیدری نیز دانش‌آموختۀ رشتۀ بیوشیمی از دانشگاه گیلان و دانشجوی فوق دکتری بیوشیمی دانشگاه تولان امریکا است.

دکتر صلوتی در مقام نویسندۀ این کتاب برای معرفی این کتاب ابتدا درخصوص مفهوم «بیوشیمی» بیان کرد: کتاب مبانی بیوشیمی فیزیک درخصوص فیزیک پدیده‌های زیستی صحبت می‌کند. هرجا علم فیزیک کمک کند تا بتوانیم از مفاهیم و پدیده‌های زیستی بیشتر بدانیم و بشناسیم به آن بیوشیمی فیزیک می‌گوییم.