.::. حوزه معاونت سما .::.

آغاز پویش همگانی «من هم ماسک می‌زنم» در سما

دانش آموزان سما زنجان از تمامی مقاطع تحصیلی مشارکت در پویش "من ماسک میزنم" با هدف پیشگیری هرچه بیشتر از شیوع بیماری ویروسی کرونا آغازکرده اند تا وضعیت شیوع این بیماری کنترل شود.

تاریخ: 1399/04/28 - 00:20

آغاز پویش همگانی  «من هم ماسک می‌زنم» در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان؛ به دنبال افزایش میزان ابتلایان به بیماری کرونا و شرایط بحرانی مقابله با کرونا در در سراسر کشور و شهر زنجان، این پویش در راستای آگاه‌سازی دانش آموزان و اولیا با محوریت ارتقای سطح مشارکت آنان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خانه و محیط اجتماعی و  ضرورت استفاده از ماسک کلید خورده است.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در این رابطه گفت: این پویش با حمایت دانشگاه آزد اسلامی و مشارکت همکاران، دانش آموزان و اولیا از هفته گذشته به دنبال اوج گیری مجدد بیماری کووید 19شروع شده و تا ترویج کامل استفاده از ماسک ادامه خواهد داشت.

عباس قنبری ضمن تشکر از پیوستن تعداد کثیری از دانش آموزان در پویش «من هم ماسک میزنم سما»، تاکید کرد: از دانش آموزان و خانواه‌ها انتظار می‌رود که برای حفظ سلامت خود و اطرافیان به پویش سراسری «من هم ماسک می زنم سما» بپیوندند.

وی استفاده از ماسک را نشانه مسئولیت‌پذیری افراد در جامعه دانست و بیان کرد: استفاده از ماسک تاثیر زیادی بر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دارد از همین‌رو اگر همه افراد جامعه خود را مقید به پوشش ماسک کنند، می‌توان گام موثری در مهار این ویروس برداشت.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ادامه داد:  این روزها یکی از مهمترین موارد مصداقی امر به معروف و یکی از مهم‌ترین مصادیق نوع دوستی ، استفاده از ماسک و توصیه استفاده از ماسک به دیگران است.

عباس قنبری یادآور شد: استفاده از ماسک در محیط کار، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تهیه و استفاده تب سنج دیجیتالی، توزیع مواد ضد عفونی کننده بین مدارس به کمک دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، اجرای پروتکل های بهداشتی نظیر عفونت زدایی مرتب مدارس و حوزه ستادی ،اطلاع رسانی در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری ویروس کرونا از جمله اقدامات مجمع فرهنگی آموزشی سما بوده است.