.::. حوزه معاونت سما .::.

آموزش مهارت محور، ضامن اشتغال

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با تاکید بر لزوم ارتقای توان اشتغال پذیری نیروهای دانش آموخته گفت: آموزش مهارت محور ضامن اشتغال است.

تاریخ: 1399/05/21 - 02:46

آموزش مهارت محور، ضامن اشتغال

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان عباس قنبری با تاکید بر اینکه مهارت آموزی به دانش آموزان و دانشجویان در نظام های آموزشی بیش از نمره و معدل اهمیت دارد، خاطر نشان کرد: دانش آموزان و دانشجویان با مهارت یابی می‌توانند به درك عمیق تری از آموخته های خود دست یابند و برای ساختن آینده ای بهتر آماده شوند.

قنبری ادامه داد:برای پرورش نسلی كارآمد كه بتواند آینده روشنی را برای كشور رقم زند، باید به فكر راه های افرایش مهارت افراد در نظام آموزشی بود.

وی با یادآوری اینکه ایجاد رشته‌های جدید، نوین، میان رشته‌ای و مورد تقاضا می‌تواند در راستای ارتقای سطح مهارتی دانشجویان، سرآغاز آموزش اشتغال محور است، گفت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما زنجان در این راستا با ایجاد چند رشته جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی در جهت افزایش حق انتخاب مهارت آموزان گام برداشته است.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان یادآور شد: در حال حاضر رشته‌های الکترونیک، الکتروتکنیک، کامپیوتر، عمران، معماری، امور بانکی، مکانیک خودرو، حسابداری، تربیت بدنی، نقاشی، مربی کودک، امور مالی و مالیاتی، تکنولوژی محیط زیست و متالوژی در مقطع کاردانی و رشته‌های گردشگری و مدیریت کسب و کارهای کوچک در مقطع کارشناسی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما زنجان موجود است.

عباس قنبری در رابطه با زمان پذیرش دانشجو در آموزشکده سما گفت: متقاضیان برای نیمسال تحصیلی اول 99برای مقاطع کاردانی و کارشناسی با مراجعه به سایت www.azmoon.org  می‌توانند برای پذیرش در این مرکز اعلام آمادگی کنند.

عباس قنبری افزود: داوطلبان با مدرک «پیش دانشگاهی»، «دیپلم نظام قدیم ( نظام آموزشی 3-3-5) و «دیپلم نظام جدید (نظام 3-3-6)»  بر اساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون می‌توانند در آموزشکده فنی و حرفه‌ای شما زنجان تحصیل کنند.