.::. حوزه معاونت سما .::.

راه اندازی سامانه مدیریت یادگیری (Lms ) در مدارس سما زنجان

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان از راه اندازی سامانه مدیریت یادگیری مختص مدارس سما زنجان خبر داد.

تاریخ: 1399/06/24 - 02:52

راه اندازی  سامانه مدیریت یادگیری (Lms )  در مدارس سما زنجان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی(سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان؛ عباس قنبری با اعلام این خبر گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته سامانه مدیریت یادگیری در تمامی مدارس سما زنجان راه اندازی شده و در حال بهره برداری است.

قنبری با بیان اینکه سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی یا سیستم LMS(ال ام اس) یک برنامه‌ی نرم‌افزاری تحت وب است گفت: این سیستم آموزش مجازی به منظور برنامه‌ریزی، اجرا و ارزشیابی فرآیند آموزشی دانش آموزان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: LMSبه مدرس امکان تولید و ارائه‌ی محتوا، نظارت بر مشارکت دانش‌آموز و ارزشیابی از عملکرد دانش‌آموز را می‌دهد.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان  یادآور شد: سیستم مدیریت یادگیری این امکان را به دانش آموزان می‌دهد که از ارتباط دوطرفه مانند گفت‌وگو‌  و کنفرانس ویدئویی برای بحث و تبادل نظر استفاده کنند.

عباس قنبری با تاکید بر اینکه این سامانه‌ می‌توانند موجب بهبود شیوه‌های آموزش سنتی و صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ی کاربران شود، تصریح کرد: این سیستم به مدرسان، مدیران و دانش آموزان  این امکان را می‌دهد که به خوبی مواردی مانند ثبت‌نام، تولید محتوا، ارزشیابی، ثبت بازخورد و ... را مدیریت کنند.

قنبری در ادامه با یادآوری اینکه کلاس آموزشی استفاده از این نرم افزار و همچنین آشنایی با مدیریت کلاس مجازی و تولید محتوا برای آموزگاران و دبیران مدارس سما زنجان برگزار شده است گفت: در این کلاس‌های آموزشی تمامی کادر آموزشی مدارس با این برنامه آشنا شده و برای مدیریت کلاس مجازی آماده شده‌اند.

وی اضافه کرد: از طرفی به دلیل احساس نیاز جلسات آشنایی اولیا و دانش آموزان با سامانه مدیریت یادگیری مدارس سما نیز برگزار شد.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان با اشاره به اینکه در این جلسات ضمن معرفی  برنامه‌های آموزشی مدارس سما در شرایط همه گیری بیماری کرونا، بخش فنی سامانه مدیریت یادگیری مدارس سما نیز آموزش داده شد.

عباس قنبری افزود: در این جلسات آموزشی، خدمات مشاوره‌ای در راستای ارتقای کیفیت آموزش مجازی و تبیین وظایف خانواده‌ها در این زمینه ارائه شد.

قنبری خاطر نشان کرد: این جلسات با رعایت بهداشت و اجرای پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضور محدود و مدیریت شده اولیای محترم برگزار شد.