.::. حوزه معاونت سما .::.

موفقیت سما زنجان در مسابقات طرح قدس

سما زنجان موفق به کسب شش عنوان برتر در مسابقات طرح قدس کشوری (قرآن درسما) شد.

تاریخ: 1399/07/05 - 03:00

موفقیت سما زنجان در مسابقات طرح قدس

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان؛ مجتمع فرهنگی و آموزشی سما زنجان به شش عنوان برتر در بخشهای مختلف مسابقات طرح قدس کشوری دست یافت.

محمد رمضانی از کارکنان سما زنجان مقام دوم در بخش حفظ قرآن کریم را در این مسابقات به خود اختصاص داد.

معین آراسته دانش آموز متوسطه اول پسران زنجان هم  موفق شد در بخش قرائت قرآن کریم  به روش ترتیل جایگاه نخست را از آن خود سازد.

مقام دوم بخش مداحی مسابقات طرح قدس نیز به علی دولتی دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما زنجان رسید.

همچنین مدارس دبستان پسران، متوسطه اول پسران و متوسط دوم دختران به ترتیب عناوین اول تا سوم در بخش عوامل اجرایی برتر در مدارس را کسب کردند.

مدارس سما زنجان با بهره گیری از مربیان متخصص قرآنی، تاسیس دارالقرآن سما و برگزاری رویدادهای قرآنی در جهت ترویج فرهنگ آموزش قرآن و افزایش مهارت‌های قرآنی دانش آموزان گام بر می‌دارد.