.::. حوزه معاونت سما .::.

برگزاری دومین نشست بررسی روند اجرای مدارس بوستان تربیت زنجان

دومین نشست بررسی روند اجرای مدارس بوستان تربیت زنجان با حضور معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما برگزار شد.

تاریخ: 1399/07/07 - 01:02

برگزاری دومین نشست بررسی روند اجرای مدارس بوستان تربیت زنجان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان نشست بررسی روند اجرای مدارس بوستان تربیت زنجان با حضور عطا اله سلطانی صبور معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیران و موسسان مدارس بوستان تربیت زنجان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای ÷عملیات عمرانی، جذب نیروی انسانی و برنامه ریزی تحصیلی این مدارس پرداختند.

در ادامه این نشست عطا اله سلطانی صبور  ضمن تشریح  وظایف ناظران و مجریان پروژه‌های تعریف شده برای تاسیس مدارس بوستان تربیت گفت: برنامه ریزی آموزشی و پرورشی، پذیرش و ثبت نام دانش آموزان، جذب، تربیت و سازمان دهی نیروی انسانی، تجهیزات مدارس و خدمات رفاهی و امور مالی را شش پروژه مهم مدارس الگوی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «بوستان تربیت» اعلام کرد.

در ادامه معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما از روند اجرای عملیات عمرانی مدارس بوستان تربیت دانشگاه آزاد اسلامی، مدارس و برگزاری کلاسهای مجازی سما زنجان بازدید کرد.