.::. حوزه معاونت سما .::.

عشق به امام حسین(ع) تحت تاثیر کرونا قرار نگرفت

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان از برگزاری مسابقه عزاداری خانگی در مدارس سما زنجان خبر داد.

تاریخ: 1399/07/28 - 03:16

عشق به امام حسین(ع) تحت تاثیر کرونا قرار نگرفت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان عباس قنبری با یاد آوری اینکه در آستانه ماه محرم هرگونه برگزاری مراسم عزاداری که به اجتماع و تراکم حضور مردم منجر شود، ممنوع اعلام شد، گفت: مجتمع آموزشی و فرهنگی سما زنجان برای برقراری عزاداری محرم در شرایط کرونایی اقدام به برگزاری مسابقه عزاداری خانگی بین دانش آموزان مدارس سما نمود.

قنبری با تاکید بر اینکهبا اینکه امسال شیوع ویروس کرونا به عزاداری ها رنگ دیگری داد اما عاشورا و عشق به امام حسین(ع) تحت تاثیر کرونا قرار نگرفت، خاطر نشان کرد:عشق حسین(ع) با احساس و عقلانیت مردم عجین شده است و این ویروس هم نتوانست ذره ای از این عزاداری را کمرنگ کند.

وی اضافه کرد: دانش آموزان مدارس سما زنجان هم به مانند بقیه اقشار مردم مردم با در نظر گرفتن حفظ جان یکدیگر فرهنگ دینی را زیر پا نگذاشتند بلکه با رعایت پروتکل های بهداشتی در فضای باز و حتی در خانه هایشان عزاداری کردند.

معاون سما زنجان با اشاره به اینکه یکی از آثار برگزاری روضه خانگی ترویج سبک زندگی حسینی و زنده نگه داشتن اسلام است، گفت:

سیاه پوش کردن منزل، تهیه نذری، برگزاری روضه خانوادگی وعزاداری مجازی از جمله اقدماتی بود که دانش آموزان سما زنجان برای عرض ارادت به آستان مقدس اهل بیت به ویژه امام حسین (ع) انجام دادند.

وی ادامه داد: دانش آموزان از ابتدای ماه محرم تا آخر صفر مهلت داشتند آثار خود را در قالب عکس، ویدئو، فایل صوتی نوحه و قرائت زیلرت عاشورا در منزل و نقاشی  را به دبیرخانه برگزاری مسابقه ارسال نمایند.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ادامه داد: با توجه به استقبال دانش آموزان از این مسابقه در نهایت از 4 اثر برگزیده تجلیل به عمل آمد.

عباس قنبری یاد آور شد به دلیل فعالیت غیر حضوری مدارس ، جوایز نفرات برگزیده در درب منازل تحویل آنها گردید.