.::. حوزه معاونت سما .::.

آغاز تربیت کارآفرینان نوآور در مدارس سما زنجان

معاون سما زنجان از اجرای طرح تاسیس باشگاه کارآفرینان نوجوان در مدارس سما خبر داد.

تاریخ: 1399/08/04 - 23:20

آغاز تربیت کارآفرینان نوآور در مدارس سما زنجان

به گزارش  روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد زنجان؛عباس قنبری گفت: باشگاه کارآفرینان نوجوان برای اولین بار در استان در مدارس سما زنجان راه اندازی شده است.

قنبری با با بیان اینکه طرح "باشگاه کارآفرینان نوجوان" به منظور توانمندسازی و مهارت­افزایی دانش­آموزان تهیه و تدوین گردید است، گفت: باشگاه کارآفرینان نوجوان محیطی گرم و صمیمی که ضمن برقراری ارتباط دوستانه و تعاملی با دانش­آموزان به آموزش­ مهارت­های کارآفرینی می­پردازد.

وی خاطر نشان کرد: مدت آموزش دو سال است و پس از طی دوره اولیه آموزش­ها به طور متناوب ادامه یافته و پیشرفت دانش­آموزان رصد می­گردد.

معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی زنجان جامعه هدف این دوره آموزشی را دانش آموزان متوسطه اول و دوم اعلام کرد و افزود: جستجوگری و مترصد فرصت بودن، توانایی حل مساله به صورت خلاقانه، حس مسئولیت پذیری و دارندگی و تملک، قدرت تشخیص فرصت، چینش خلاقانه امور و مسایل در کنار یکدیگر، بهره گیری از قضاوت درست برای ارزیابی خطرات، مدیرت کل نگر به تجارت، طرح­ها و موقعیت­ها، مدیریت و رهبری در تیم، کسب مهارت­های سخنوری و اقناع مخاطب و کسب مهارت­های پایه زندگی  را از جمله اهداف مهم باشگاه کارآفرینان نوجوان خواند.

عباس قنبری ادامه داد: با اجرایی شدن طرح انتظار می­رود تا نتایجی نظیر تقویت نگرش کارآفرینانه کودکان و نوجوانان، افزایش خلاقیت و نوآوری، عزت نفس، میل به موفقیت، آشناسازی دانش آموزان با مباحث کارآفرینی، تغییر روش­های تدریس متناسب با مبانی کارآفرینی برای کودکانتغییر روش تدریس با هدف افزایش توانایی‌های کارآفرینانه دانش آموزان و آشنا نمودن اولیای دانش‌آموزان با مباحث کارآفرینی به منظور تربیت کودکان و نوجوانان در محیط خانواده برای افزایش توانایی‌های کارآفرینانه آناندر میان کودکان و نوجوان و نیز مربیان و معلمان مدارس حاصل گردد.

قنبری تاکید کرد: ماموریت اصلی باشگاه کارآفرینان نوجوان «تربیت کارآفرینان نوآور » است.