.::. حوزه معاونت سما .::.

لزوم ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در بین آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان؛ مدارس و آموزشکده سما زنجان طی صدور بیانیه ای به مناسبت هفته بسیج به لزوم مقابله با تهدیدات متنوع دشمن و مجاهدت در راه پیشرفت، سربلندی و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در بین آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان تاکید کرد.

تاریخ: 1399/09/03 - 08:24

لزوم ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در بین آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) زنجان؛ مدارس و آموزشکده سما زنجان طی  صدور بیانیه ای به مناسبت هفته بسیج به لزوم مقابله با تهدیدات متنوع دشمن و مجاهدت در راه پیشرفت، سربلندی و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در بین آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان تاکید کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم آذرماه یادآور سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران؛ حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه)، مردانی را برایمان تداعی می نماید که با تاریخ هشت سال دفاع مقدس عجین گشته و رشادت ها و پاکی های آنان هنوز صادر کننده حماسه حسینی و عاشورایی در سراسر جهان است.

تفکرات بسیجی در اندیشه حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) که از سال ۱۳۴۲ و طلیعه نهضت اسلامی با طراحی نقشه راه انقلاب اسلامی، از طریق بسیج روحانیت و حوزه‌های علمیه، هسته‌های مبارز مسلمان و نیز فرزندان خفته در گهواره‌ها، پدید آمده بود با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و براساس یک ژرف‌اندیشی و آینده‌نگری معجزگون از آینده کشور و الزامات و تهدیدات فراروی نظام اسلامی در پنجم آذر ماه ۱۳۵۸ و با صدور فرمان تشکیل " بسیج مستضعفین" در قالب ساختار و سازمانی کارآمد و عینی به واقعیتی ملموس تبدیل شد.

نقش آفرینی‌ها و کارکردهای بسیج طی ۴۱ سال گذشته و حماسه‌سازی‌های جاودانه آن در هشت سال دفاع مقدس و سپس رویارویی هوشمندانه و سلحشورانه با فتنه‌ آفرینی‌ها و بحران‌‌سازی‌های گوناگون استکبار جهانی و جبهه معاندین نظام و گره‌گشایی از مشکلات جامعه و ملت ایران در مقاطع سخت و حساس که الگوی فکری و عملی بسیجیان را برای همیشه مفید و هدایت بخش نسل‌های میهن اسلامی قرار داده حقیقی انکارناپذیر است که از عصبانیت و چرایی هجمه‌های رسانه‌ای و عملیات روانی پر حجم دشمنان علیه این نهاد مقدس، رمز گشایی می‌کند.

بسیج در هشت سال دفاع مقدس، با اذان شهادت و رشادت بر گلدسته‌های رفیعش حدیث عشق را زمزمه نمود و بهار وصل و طراوت یقین را به پیروانش ارزانی داشت و در ناتوی فرهنگی جنگ نرم، این میقات پابرهنگان در معراج اندیشه پاک اسلامی با فتح خاکریزهای علمی به اوج قله افتخار رسید و اکنون در راه پاسداری ارزش‌ها و نبرد اقتصادی با سرلوحه قراردادن رهنمودهای ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(مدظله العالی) با رویکرد تکیه بر توان تولید داخلی و جهش تولید؛ پرتوان و پیشگام در عمل که با تعهد و پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلابی می‌رود تا این دسیسه شوم دشمنان که در رأس آنان آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب، نجس، منحوس و کودک کش صهیونیستی که گسترش دهنده فساد و منکر در جهان هستند را به فرصتی دیگر تبدیل نمایند.امروزه نقش‌آفرینی بسیجیان بااخلاص و با‌بصیرت در عرصه‌هایی مانند مبارزه با ویروس منحوس کرونا، کمک مؤمنانه مردم‌یاری و مردم‌داری در برهه فشارهای سخت اقتصادی، تلاش در عرصه‌هایی همچون علم و فناوری، فرهنگی و سازندگی به‌ویژه در محرومیت‌زدایی و خدمات اجتماعی و نیز مشارکت در طرح‌های بزرگ ملی نشان از مسئولیت‌پذیری متعهدانه در پیشبری کشور از گردنه‌های سخت جنگ همه‌جانبه علیه مردم است.

در پایان؛ دانشجویان، دانش آموزان، اساتید، معلمان و کارکنان بسیجی ولایتمدار و همیشه در صحنه مدارس و آموزشکده سما زنجان اعلام می دارند بسیج به پشتوانه تجارب ارزشمند و سرنوشت ساز خود در عرصه‌های مختلف و نیز اتصال به اقیانوس بیکرانه ملت ایران با تبعیت از فرامین و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (حفظه الله تعالی) همچنان هوشمندانه در صحنه‌های مقابله با تهدیدات متنوع دشمن و مجاهدت در راه پیشرفت، سربلندی و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در بین آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان در زمینه‌های مختلف مهیا و آماده است.