.::. معاونت پژوهشی .::.

اعلام فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست

سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست با هدف شناسایی استعدادهای زیست محیطی که در زمینه های مختلفی چون اطلاع رسانی، پژوهش، اکتشافات و اختراعات زیست محیطی و فعالیتهای اجتماعی انجام می شود و واجدین شرایط با مراجعه به پورتال سازمان حفاظت محیط زیست می توانند نسبت به تکمیل و ارسال مستندات اقدام کنند. «ادامه ... »

12 دي 1396
فراخوان بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز

ستاد اقامه نماز زنجان برگزار می کند «ادامه ... »

11 دي 1396
فراخوان طرح پژوهشی اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان

اداره کل تعاون استان زنجان برگزار می کند «ادامه ... »

10 دي 1396
حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری با موضوع نماز

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می کند «ادامه ... »

03 دي 1396
اولین همایش و راهکارهای توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش

اولین همایش و راهکارهای توسعه مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش «ادامه ... »

03 دي 1396
برنامه‌ها و فرم‌های مربوط به مناسبت هفته پژوهش

را از اینجا دریافت نمایید «ادامه ... »

22 آذر 1396
پارک علم و فناوری استان زنجان برگزار می‌کند:

(شناسایی و توانمندسازی ایده‌های برگزیده) اولین جشنواره شتاب استانی «ادامه ... »

پارک علم و فناوری استان زنجان برگزار می‌کند:

دوره آموزشی کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی «ادامه ... »

فراخوان حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری

سازمان اوقاف و امور خیریه استان زنجان- کمیته امداد امام خمینی- شهرداری «ادامه ... »

31 مرداد 1396
فراخوان مسابقه طراحی نشان (آرم) (تمدید شد)

مرکز تحقیقات متالورژی (سرب و روی) «ادامه ... »

در خصوص اشتراک مجلات چهارگانه شاهد

با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت متناسب با تمام گروه‌های سنی در سطح ملی برای تمامی اقشار مردمی منتشر می‌شوند. «ادامه ... »

بخشنامه سازمان مرکزی در خصوص ساها

الزام استفاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از خدمات ساها برای انجام تحقیقاتی که نیاز به خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دارد «ادامه ... »

همایش بین المللی کارآفرینی کسب و کار کسب و کار حرفه‌ای و فروش

در تاریخ 95/12/2 در سالن همایش برج میلاد برگزار می گردد. «ادامه ... »

18 بهمن 1395
چهارمین همایش دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور توانایی‌ها و تجارب، فرصت‌ها و تهدیدها

در تاریخ 5 اسفند سال 95 در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می‌‌گردد «ادامه ... »

18 بهمن 1395
برگزاری سمینار تخصصی مدیریت برنامه‌ریزی راهبردی شهری بر اساس شاخص‌های پدافند غیرعامل و مدیریت بحران

در تاریخ 95/12/3 به همراه کارگاه‌های جانبی در محل مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار می‌نماید «ادامه ... »

برگزاری سمینار تخصصی مدیریت پدافند زیستی

در تاریخ 95/11/26 به همراه کارگاه‌های جانبی در مرکز آموزش مدیریت دولتی «ادامه ... »

برگزاری مسابقات سازه‌های ماکارونی کشوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر برگزار می‌کند «ادامه ... »

برگزاری دومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور شناسایی و تشویق نخبگان جوان و فعالات این حوزه برگزار می شود «ادامه ... »

14 دي 1395
فراخوان شناسایی افراد واجد شرایط جهت ممیزی منابع آموزشی مورد نیاز

سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان در راستای سیاست های آموزشی و پژوهشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار می کند «ادامه ... »

14 دي 1395
انتخاب پژوهشگر برتر

پژوهشگر برتر سال 95 «ادامه ... »

06 آذر 1395
برگزاری نشست تخصصی ارزیابی الحاق کشور به رژیم حقوقی بین المللی مسئولیت مدنی در قبال خسارات هسته‌ای

به آگاهی میرساند معاونت امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور کارشناسیان آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظر دارد ، "نشست تخصصی ارزیابی الحاق کشور به رژیم حقوقی بین المللی مسولیت مدنی در قبال خسارات هسته ای و تهیه" و "تدوین مقررات داخلی مرتبط " را برگزار کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به تارنمای نشست به نشانی : www.aeoi.org.ir مراجعه نمایید. «ادامه ... »

برگزاری اولین کنگره مدیران علمی و دوره تخصصی آموزش فناوری نانور

اولین کنگره مدیران علمی و دوره تخصصی آموزشی فناوری نانو «ادامه ... »

هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران

هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران «ادامه ... »

برگزاری همایش فن بازار ملی سلامت

دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری در نظر دارد ، "فن بازار ملی سلامت " را در آبان ماه سال 1395 برگزار کند . جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به فن بازار سلامت به نشانی www.htcd.tums.ac.ir /94 مراجعه نمایید . «ادامه ... »

اعلام فراخوان طرح‌های پژوهشی سازمان اوقاف و امور خیریه

گروه جامعه: سازمان اوقاف و امور خیریه با انتشار فراخوانی از پژوهشگران و محققان در زمینه تألیف طرح‌های پژوهشی – کاربردی دعوت به همکاری کرد. «ادامه ... »

30 مرداد 1395
همایش زن و مدیریت در نظام آموزش عالی

همایش زن و مدیریت در نظام آموزش عالی-اصلاحیه شورای راهبردی زنان فرهیخته با همکاری واحد تهران جنوب، همایش "زن و مدیریت در نظام آموزش عالی" را در تاریخ 94.12.05 در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد کرد. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از محورهای ارائه مقاله بروشور زیر مشاهده نمایند. «ادامه ... »

20 بهمن 1394

بخشنامه برگزاری پنجمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هفتمین جشنواره رویش بنیاد ملی نخبگان «ادامه ... »

29 آذر 1394
پذیرش و چاپ مقاله برای سومین مجله علمی - پژوهش واحد شیراز

درخواست مقاله برای سومین مجله علمی - پژوهش واحد شیراز «ادامه ... »

09 آذر 1394
برگزاری مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان

برگزاری مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان «ادامه ... »

02 آذر 1394
متمم بخشنامه شماره 10/64176 مورخ 93/7/2 دکتری تخصصی پژوهش محور

متمم بخشنامه شماره 10/64176 مورخ 93/7/2 دکتری تخصصی پژوهش محور «ادامه ... »

02 آذر 1394